We staan in de krant!!
Journalist Fabian de Bont benaderde ons voor een artikel in de NRC. Best spannend om zó uitgebreid in de krant te komen (2 paginas!!) Het interview vond 5 weken geleden plaats, dus de aardappelen zitten inmiddels wel in de grond!

BRON: NRC DAGBLAD

‘Het leven op de boerderij lijkt romantisch, maar het is hard werken’

Spitsuur Sentine Williams-Kodde (37) en Gavin Williams (45) namen het Zeeuwse akkerbouwbedrijf van haar ouders over. „Het leven op de boerderij lijkt romantisch, maar het is hard werken.”

entine: „Gavin en ik hebben elkaar vijftien jaar geleden leren kennen in een bouwput in Middelburg. We werkten allebei bij hetzelfde bedrijf dat archeologische opgravingen doet – het was een natte bedoening.”

Gavin: „De gemeente wilde een theater bouwen, maar voordat dat kon, moesten wij de bodem onderzoeken.”

Sentine: „Gavin was veldarcheoloog, ik de stagiair.”

Gavin: „Ik kom uit de buurt van Manchester. In 1995 studeerde ik af, maar in Engeland was geen werk. Ik stuitte op een advertentie voor een opgraving bij Almere, daarna deed ik een groot project voor de Betuwelijn. Ik bleef in Nederland en kwam overal: Enkhuizen, Breda, Kerkrade. Toen Sentine zwanger was, zat ik anderhalf jaar in Doetinchem.”

Sentine: „Hij was alleen in het weekend thuis.”

Gavin: „Nu werk ik als senior archeoloog. Ik begeleid projecten, schrijf beleidsplannen en maak offertes. Zo kan ik meer bij het gezin zijn.”

Lees het volledige artikel hier