Camping

Boerderijcamping

Wat doet u zoal terwijl u bij ons op de camping staat? Vooral heel veel vakantie vieren! Genieten van de rust, van de schoonheid van het erf, van de Zeeuwse vergezichten, van de spelende kinderen, van een lekker boek. We hebben grote vuurschalen en barbeques waar u zich op kunt uitleven, hout ligt er voldoende om te stoken. Of ga lekker een rondje op de skelter, daar kunnen ze tegen. En waar houden uw (klein)kinderen zich mee bezig? Spelen, spelen en nog eens spelen! Eindeloos rondjes rond de schuur racen op een fiets of skelter uit ons arsenaal. Op de trampoline. In de zandhoop. Op het speeltoestel. In de schuur. In de zomer houden we af en toe een frietfeest of een pannenkoekenavond. We rijden met de trekker met een platte wagen erachter een rondje naar het land. Of we bakken broodjes of marshmallows boven het kampvuur. Maakt u zich geen zorgen, zij vermaken zich zeker!! (en anders hebben we altijd nog een geweldig wifi netwerk 😉). 

We hebben 4 veldjes: Eentje aan de voorzijde, met zicht op de boomgaard waarin de schapen lopen. Het centrale veld achter de schuur, met het speeltoestel, de schommels en het kleine speelhuisje, hier staan graag de gezinnen met kinderen. Het derde veld ligt bij het huis, met uitzicht over de akkers, en op het vierde veld staan acht luxe tenten van FarmCamps. 

Aankomst is vanaf 14:00. Vertrek voor 11:00

 

Klein maar fijn

In verband met familiebezoek stonden we een paar nachten op deze aangename camping. Heerlijk rustig, en prettig schoon! Het terrein is netjes en uitstekend onderhouden. Het toiletgebouw is origineel opgevrolijkt met allerlei sanitaire voorzieningen uit vroeger tijden die zijn opgehangen of geplaatst, evenals aanduidingen in allerlei talen; voor alle duidelijkheid: de voorzieningen voor de gasten zijn up-to-date! Dat geldt ook voor de wifi; in tegenstelling tot wat ik ergens las, is er wel degelijk wifi, prima én gratis!

De camping ligt dichtbij het Veerse Meer, waar ook fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen. En natuurlijk ook dichtbij Veere – fietsers en wandelaars kunnen het Kanaal door Walcheren oversteken en het stadje bezoeken; eigenlijk een must….

Wij komen hier zeker terug!

A. Aarnoutse

Voorzieningen

De oude Varkensstal is verbouwd tot (verwarmd) gemeenschappelijk sanitair, met daarin:

 • 3 w.c’s en een urinoir
 • 3 douches waaronder een familiedouche met een hoge en lage douchekop en ruime wasbak.
 • 2 wasbakken in de centrale ruimte.

Daarnaast hebben we twee gloednieuwe units met privé sanitair, in totaal 8 badkamers. Deze zijn per nacht te huren.

 • Elke badkamer heeft:
 • een douche met thermostaatkraan
 • een wastafel
 • een toilet

Voor algemeen gebruik:

 • wasmachine
 • koelkast
 • vriezer
 • magnetron

Verder is er een milieustraatje met een stortplaats voor chemisch toilet en vuilnisbakken voor glas- en papierafvalscheiding.
De kampeerplaatsen zijn allen voorzien van elektriciteitsaansluitingen van 6 ampère, en op het nieuwe veld 10 ampère. Voor de campers hebben we drie verharde plaatsen aangelegd