Over ons

Over ons

Over ons

Wij zijn Sentine en Gavin, en sinds kerst 2017 wonen we met onze twee kinderen, Jacob (6) en Alice (4), op het erf. Jo en Tineke Kodde zijn de ouders van Sentine (en ons grote voorbeeld!). Zij hebben het bedrijf met de camping in 27 jaar tijd opgebouwd tot wat het nu is. Jo is boer in hart en nieren en vindt het altijd leuk om over zijn werk en zijn vak te vertellen. Tineke was de grote baas van de camping, maar staat nu vooral Sentine met raad en daad terzijde. Zij zijn vorige winter in het dorp Arnemuiden gaan wonen. 

Sentine is sinds halverwege 2016 voltijd mee gaan werken op de boerderij: Ik voel me nog steeds een boerin-in-opleiding, want ik heb geen agrarische opleiding en moet alles van mijn vader leren. Ik ben blij dat Jo nauw bij het bedrijf betrokken is en vaak op het erf is voor allerhande werkzaamheden! Gavin is archeoloog (net als Sentine voor ze op het bedrijf kwam) en we hebben elkaar leren kennen in een bouwput in Middelburg. 

We zijn trots op onze prachtige stek en vinden het fijn dit met anderen te delen. En passant kunnen we ook nog wat van het moderne boeren laten zien. Veel mag er bij ons, we zijn niet zo moeilijk, maar hebben wel zo onze regeltjes om het voor een ieder zo prettig mogelijk te maken. We maken het onze gasten graag naar de zin, en onze stelregel is: “Wij doen ons best, doet u de rest?”.

Bijna… altijd schijnt de zon in Zeeland
Misschien… valt er wel eens een buitje regen
Vaak… maken we hier een kampvuur
Meestal… mag je wel in de schuur spelen
Soms… mag je meehelpen met de boer
Altijd… kun je hier wandelen, fietsen, zwemmen
Absoluut… heb je het hier naar je zin
Hopelijk… is er nog plaats!