Stacaravans

STACARAVANS

Op ons centrale veld staan twee stacaravans geschikt voor 4 personen (meestal 2 volwassenen en 2 kinderen). Alles is aanwezig: koelkast, gaskachel, gasstel, koffiezetapparaat, oven en radio. De ‘Vlinder’ is onze oude dame: zeer charmant en knus, maar iets kleiner en ouder dan de andere stacaravan. De ‘Amethyst’ noemen we eigelijk liever een chalet: deze jongedame is in 2017 helemaal opgeknapt en heeft een eigen douche in de badkamer. 

In beide stacaravans is keukenlinnen aanwezig (thee-, hand- en vaatdoekjes). Beddengoed mag u zelf meenemen, maar we hebben ook een beddenopmaakservice! Wij zorgen ervoor dat u bed klaarstaat en dat er handdoeken aanwezig zijn. Voor de opmaak van 1 (2p)bed betaalt u in het laagseizoen €20 en in het hoogseizoen €30. Voor meerdere bedden zijn die kosten €30 in het laagseizoen en €50 in het hoogseizoen. 

De schoonmaakkosten à €30 zijn voor beide caravans verplicht. 

Jammer, maar in de caravan zijn geen honden toegestaan.

vlinder

Stacaravan “Vlinder” bestaat uit een open woonkamer/keuken met eettafel/zithoek, een badkamer met toilet en wastafel, een tweepersoons slaapkamer en een kinderslaapkamer met stapelbed. Om lekker buiten te zitten is er een tuinset, ligbed en parasol.

Prijzen

 

Tarief laagseizoen Tarief hoogseizoen
Stacaravan Vlinder
per nacht €50.00 €65.00
per week €275.00 €375.00
logies met ontbijt (min 2p) €35.00 nvt

Amethyst

tacaravan “Amethyst” is onze nieuwe aanwinst en bestaat uit een ruime woonkamer en eethoek, een keuken, een halletje met daaraan: een tweepersoons slaapkamer, een (kinder)slaapkamer met twee losse bedden en een badkamer met wc en douche. Ook bij deze caravan zijn een tuinset en ligstoel aanwezig.

Prijzen

 

Tarief laagseizoen Tarief hoogseizoen
Stacaravan Amethyst
per nacht €50.00 €75.00
per week €350.00 €450.00
logies met ontbijt (min 2p) €35.00 nvt